Informacije koje prikupljamo

Leo Host sakuplja različite podatke od vas. To uključuje vaše ime, imejl adresu, adresu za naplatu, JMBG (u slučaju registracije .rs domena) i lozinku.

Takođe prikupljamo adresu sa koje ste došli na naš sajt, vašu IP adresu, koji pretraživač koristite i istoriju vašeg kretanja na našem sajtu.

Takođe prikupljamo informacije koje su nam potrebne da kreiramo i održavamo vaš nalog kod nas, od kojih neki mogu biti za ličnu identifikaciju, u zavinosti od vaših potreba i potreba hostovanih podataka.

Korišćenje prikupljenih informacija

Mi u Leo Host-u privatnost shvatamo veoma ozbiljno. Leo Host neće prodavati trećoj strani vaše lične podatke i sve vaše podatke čuvamo u strogoj poverljivosti.
Kada je dozvoljeno zakonom Leo Host će otkriti podatke bilo kog kupca koji je predmet istrage državnih organa. U ovom slučaju Leo Host će obavestiti korisnika.

Možemo promeniti ovu politiku privatnosti, s vremena na vreme. Ako napravimo promene, promenićemo datum revizije politike privatnosti.

WHOIS Zaštita

Imajte na umu da se kontakt informacije koje nam dajete koriste za registraciju domena, i javno su dostupne na mnogim mestima na Internetu korišćenjem WHOIS alata. Ukoliko želite da sakrijete ove podatke, možete aktivirati besplatnu WHOIS zaštitu u klijent zoni. Besplatna WHOIS zaštita je dostupna za sve domene osim .rs domene za koje se zaštita plaća.

Međutim, Leo Host besplatna WHOIS zaštita, koja sakriva vaše lične podatke, vas neće zaštititi od pravne odgovornosti tokom registracije domena. Kako bismo očuvali neutralnost između žalbi, Leo Host će se ponašati u skladu sa ICANN politikom 3.7.7.3 i dostaviće informacije koje otkrivaju identite trećim licima po prijemu dokaza o vrednosti štete odnosno dokaz da je šteta učinjena.

Datum poslednje revizije politike privatnosti: 02.02.2017